Quick-Step Capture

Wij zijn misschien wel meer enthousiast dan u zelf, omdat het leveren van een Quick-step laminaat altijd een passie van ons is geweest. Dit komt omdat wij ervan genieten als mensen de juiste keuzes maken bij het kiezen van hun laminaat. Een Quickstep Capture is écht de mooiste laminaatvloer wat er op dit moment bestaat.

Door het zoeken naar de vloer heeft u ons gevonden en dat is maar goed ook. Want bij ons bent u aan het juiste adres omdat wij deze vloeren voor de beste prijs leveren!

Deze 9 mm dikke laminaatvloer van Quickstep Capture is geschikt voor in uw woonkamer, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld in een restaurant, of een schoenenzaak. Dankzij de Scratch Guard-technologie is deze Quickstep laminaat tot 10 keer beter bestand tegen krassen dan vloeren zonder Scratch Guard. Kiest u voor een Quickstep Capture, dan krijgt u nog eens 25 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik. Het formaat van dit laminaat is 1380 mm lang en 212 mm breed. Dit laminaat is waterbestendig en daarom ook uitstekend voor in uw keuken. Goed om te weten: dit laminaat is NIET te onderscheiden van een echte parketvloer. De groeven zijn op een bijzondere manier behandeld en de nerven in de vloeren zijn zichtbaar.

Quick-Step Capture is beschikbaar in diverse varianten en koop je natuurlijk bij ROY Parketspecialisten.

Heeft u vragen over laminaat of wilt u gratis een heldere offerte, doe dat dan online of bel 088-800 00 00!

Maak nu uw keuze uit de Quick-Step Capture laminaat serie.

 


Ons quick-step signature assortiment